
PHILASER – îndepărtarea tatuajului sprâncenelor
Dacă în trecut tatuarea sprâncenelor reprezenta o opțiune pentru multe doamne și domnișoare, astăzi rezultatele obținute cu ajutorul acestei proceduri nu mai sunt deloc satisfăcătoare.
De la forma propriu-zisă, nuanța pigmentului care, de cele mai multe ori, migrează în diferite alte nuanțe total nepotrivite și nedorite, la dorința de a încerca noile tehnici cu ajutorul cărora se pot obține rezultate foarte naturale, motivele pentru care se dorește îndepărtarea tatuajului sprâncenelor sunt variate.
Ce rămâne de făcut?
Tehnologia PhiLaser îndepărtează eficient tatuajele nedorite, indiferent de vechimea acestora ori tipul de pigment folosit.
Acest tip de laser este non-invaziv și nu expune la riscuri precum cicatrici, răni sau vindecare greoaie, nu schimbă structura pielii și nu afectează creșterea noilor fire.
Există durere în timpul îndepărtării tatuajului?
Da, însă aceasta diferă ca intensitate de la persoană la persoană, dar, având în vedere că procedura durează un minut, un minut și jumătate, este ușor de tolerat. Pe măsură ce înaintăm cu procedura, odată cu eliminarea pigmentului de la o lună la alta, scade și intensitatea durerii.
În ceea ce privește numărul de ședințe necesare, acesta nu poate fi stabilit încă de la început, deoarece trebuie să ținem cont de tipul pigmentului, de prezența metalelor grele în compoziția acestuia, de culoare și de adâncimea la care s-a lucrat, însă se poate face o estimare, cu aproximație, după observarea rezultatului vindecat în urma primei ședințe.
Un lucru extrem de important de menționat este că sprâncenele pot fi machiate în perioada de vindecare.
Persoanelor care suferă de boli de piele (precum psoriazis, eczeme, dermatite severe, șamd), boli autoimune sau boli hepatice nu le este recomandată această procedură.