A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Image Alt
Servicii

Carbon Peeling

Despre

Peeling-ul carbonic este tratamentul laser revoluționar, care curăță pielea în profunzime, închide porii, reduce considerabil excesul de sebum și redă tenului luminozitatea.

Procedura mai poartă și numele de HOLLYWOOD PEELING, deoarece vedetele de la Hollywood apelează frecvent la aceasta, fie înaintea unei filmări sau ședințe foto, fie înaintea unui eveniment important.

La acest tratament poate apela orice persoană, fiind un tratament noninvaziv, care nu provoacă durere, disconfort, nu lezează pielea, nu o suprasolicită și nu necesită recuperare (activitățile zilnice pot fi reluate și continuate imediat după).

Ce presupune?

Detalii despre procedura

Indiferent de tipul de ten, peeling-ul cu laser îndepărtează în scurt timp petele, cicatricile post acneice, efectele negative ale factorilor genetici ori de mediu, revitalizând stratul de țesut conjunctiv și redând pielii strălucirea inițială.

Rezultate imediate, încă de la prima ședință, se vor observa în special la persoanele care nu prezintă probleme serioase ale tenului. Pentru persoanele cu probleme mai deosebite, rezultatele se vor observa după un timp mai îndelungat și cel puțin 4 ședințe de tratament (o ședință durează aproximativ o oră).

A sosit momentul să îi acorzi tenului tău atenția pe care acesta o merită!