A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Cum funcționează Phi-Ion?

Cum funcționează Phi-Ion?

Tratamentul PhiIon se bazează pe crearea unei serii de puncte minuscule, adiacente liniilor de tensiune (pe care le considerăm, de-obicei, riduri) de pe piele.

Procesul declanșează o contracție și o strângere instantanee și naturală a fibrelor pielii, pentru a crea un efect de lifting, remodelare și întinerire.

Rezultatul final este un lifting facial, fără intervenție chirurgicală și recuperarea dureroasă ulterioară!

Cum funcționează PhiIon?

PhiIon este un tratament nechirurgical, care ajută la formarea de plasmă în piele, pentru a o întineri. Acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea liniilor, ridurilor faciale și a pigmentării pielii asociate cu foto-îmbătrânirea (expunerea la soare), alături de alte nereguli ale pielii.

Tratamentul creează o serie de puncte minuscule care trec de-a lungul liniilor de tensiune (ridurile) de pe piele.

Procesul implică ionizarea naturală a gazelor din aerul înconjurător pentru a crea o microdescărcare electrică, care provoacă sublimarea lăsării excesive a stratului superficial de piele.

Ce este sublimarea?

Sublimarea este procesul natural care transformă solidele într-un gaz.

Procesul de sublimare declanșează o contracție și o strângere instantanee a fibrelor pielii care, la rândul său, creează rezultatul de lifting, remodelare și întinerire.

Ce se întâmplă în timpul unui tratament PhiIon?

Acest tratament este o modalitate excepțională de menținere a proceselor naturale de regenerare a pielii și de sinteză a fibrelor de colagen, care se împuținează în timpul procesului de îmbătrânire, dar și din cauza factorilor externi de mediu.

În timpul tratamentului cu PhiIon, pielea este tratată cu o soluție specială – un gel de vitamine și acid hialuronic, care ajută la o hidratare profundă.

Primul efect este strângerea instantanee a pielii, iar al doilea este crearea concentrată de țesut de fibroză, având ca rezultat netezirea suprafeței pielii și prevenirea adâncirii în continuare a denivelărilor existente.

Avantajele procedurii PhiIon sunt următoarele:

▫️Un tratament PhiIon poate oferi rezultate care sunt comparabile cu chirurgia estetică invazivă;
▫️Corectează pleoapele lăsate;
▫️Strânge și întinerește pielea de pe față și corp;
▫️Îndepărtează ridurile și pielea lăsată;
▫️Reduce cicatricile și cicatricile postacneice;
▫️Îndepărtează acneea;
▫️Strânge pielea pe gât și de pe nas.