A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Image Alt
Discover Yourself by Florin Buzan

Despre mine

Florin Buzan

Despre Mine

Cu o experiență de peste 13 ani în industria de beauty…

…și cu numeroase diplome și certificări obținute atât în țară, cât și în străinătate, de la cei mai buni traineri în domeniu, principalul meu obiectiv a constat în a mă perfecționa și în a ține pasul cu evoluția continuă a tehnologiei și a noilor cerințe ale publicului țintă.

cine ma recomanda?

Având o experiență îndelungată și lucrând mult cu oamenii, am înțeles care sunt dorințele și nevoile tuturor clienților, astfel mi-am dozat energia și cunoașterea spre a obține rezultate rapide, sigure, durabile, cât mai naturale.

 

Fiecare procedură pe care o realizez se bazează pe inovații și tehnologie de ultimă oră, fiind intens studiată și aprofundată. Îmi doresc să pun la dispoziția publicului proceduri non- și minim-invazive, dar cu aceleași rezultate ca ale procedurilor invazive, care necesită un timp de recuperare mai mare.

Experienta
FLORIN BUZAN

De ce am ales să activez în acest domeniu?

Din pasiune pentru frumos și din dorința de a putea aduce un aport pozitiv semnificativ în această branșă. Totul a plecat de la interesul de a înțelege cum un make-up executat perfect poate acoperi imperfecțiuni majore ale tenului. Ulterior, aria de interes s-a mărit, odată cu curiozitatea de a descoperi noi metode inteligente, sigure și practice de înfrumusețare.

Pe viitor, unul dintre țelurile principale rămâne, bineînțeles, propria perfecționare, alături de dobândirea de noi aptitudini, practici și cunoștințe în domeniu. Focusul este pe inovație continuă și susținută. Aceasta consider este cheia succesului.