A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Image Alt
Servicii

Microneedling

Despre

MICRONEEDLING este un tratament nechirurgical folosit pentru a întineri orice zonă a pielii. Acesta stimulează procesele naturale de producere și regenerare a colagenului.

Deoarece stimulează creșterea colagenului și a elastinei, care reprezintă cheia pentru o piele nouă, cu aspect tânăr, este un proces nechirurgical foarte popular.

Ce presupune?

Cum acționează MICRONEEDLING-ul asupra pielii?

Mezoterapia cu ace acționează asupra primelor 2 straturi ale pielii: epidermul (stratul exterior al pielii) și dermul (stratul profund al pielii). Pentru un tratament eficient al diverselor condiții ale pielii, trebuie să aibă loc accesul în stratul profund al pielii, numit derm. Microinjectorul utilizat penetrează controlat epidermul, în acest fel se ajunge direct la derm, unde își au originea diversele probleme ale pielii.

Tratamentul cu microace se bazează pe mecanismele de autovindecare ale organismului. Introducerea de ace chirurgicale foarte mici este simțită de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Acele sunt atât de fine și de subțiri, încât rănirea țesutului este foarte puțin probabilă. Cu toate acestea, acest „stimul nervos” are ca țintă un proces de vindecare în cascadă. După înțepare, celulele din piele eliberează semnale de creștere către celulele nediferențiate. Efectul este răspândirea de noi celule. Acestea închid rana, transformându-se automat în fibre de colagen, dar creează și fibre capilare, care ajută la circulația sângelui.