A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Image Alt
Servicii

Powder Brows

Despre

Tehnica Powder este o tehnică prin care se obține un aspect de sprânceană pudrată (machiată), alături de forma ideală, în perfectă armonie cu trăsăturile, nevoile și dorințele fiecărei cliente în parte.

Dacă și tu te confrunți cu golurile din sprânceană ori îți dorești sprâncene mai dese, cu un aspect mai definit, fără a mai apela la produsele provizorii de make-up de tipul creion de sprâncene, fard, gel de sprâncene și henna, atunci această procedură este potrivită pentru tine 🙂

În funcție de tipul de ten, de organismul, vârsta și modul de viață al fiecărei persoane, procedura de micropigmentare se menține în piele timp de 1-1.5-2 ani.

Cum pregătești corespunzător sprâncenele pentru micropigmentare?

Nimic mai simplu – este foarte important să nu pensezi și să nu tunzi sprâncenele!

Această procedură NU se realizează în sarcină sau în timpul alăptării, în cazul în care suferi de alergie la licodaină/adrenalină (ingrediente care se regăsesc în crema anestezic) sau în cazul în care suferi de următoarele afecțiuni:
– arsuri solare în zona micropigmentării;
– hemofilie;
– epilepsie;
– boli transmisibile;
– boli de inimă;
– diabet zaharat;
– deficiențe imunitare;
– hepatită.

Ce presupune?

Care este îngrijirea corectă a sprâncenelor după procedură?

Din 30 în 30 de minute, timp de 5 ore de la micropigmentare, se șterge delicat zona sprâncenelor,
pentru a curăța limfa și pigmentul eliminat din piele.
Pentru curățare se folosesc mișcări lente, circulare, cu ajutorul unei dischete umede, apoi se usucă zona corespunzător cu ajutorul unei dischete uscate.

După ce au trecut cele 5 ore mai sus menționate și a avut loc ultima ștergere, sprâncenele nu vor mai fi atinse până în momentul în care vor cădea crustele formate pe suprafața acestora.

O crustă groasă apare doar în cazul în care nu a fost îndepărtat corect excesul de limfă și pigment în cele 5 ore de după procedură!

Contraindicații:

– evită solarul, piscina, sauna sau sporturile care implică efort fizic și transpirație în exces în zona frunții;
– dușurile zilnice nu trebuie să fie fierbinți și lungi (dacă zona intră în contact direct cu apa, se prelungește perioada de vindecare cu alte câteva zile în plus);
– nu se aplică nimic pe zona sprâncenelor pe toată perioada de vindecare, care poate fi cuprinsă între 3 și 7 zile, în unele cazuri și 14 zile;
– nu agresa țesutul nou format prin îndepărtarea crustelor, deoarece se pot crea microcicatrici, care vor împiedica retenția de pigment în timpul retușului (retușul se realizează la 5-6 săptămâni de la prima ședință de micropigmentare).

Recomandări:

– demachiază zilnic zona frunții cu apă micelară, pentru a îndepărta excesul de sebum și pentru a evita apariția acneei, fără a atinge sprâncenele;
– nu aplica niciun fel de machiaj pe zona frunții pe toată perioada procesului de vindecare;
– după ce cad absolut toate crustele formate, se poate reveni la rutina zilnică (spălarea zonei cu apa, aplicarea unei creme hidratante, machiajului tenului, șamd).

Succesul procedurii depinde în proporție de 20% de atenția pe care o acorzi contraindicațiilor și recomandărilor menționate mai sus 🙂