A: Str. Ankara nr. 12, Sector 1, Bucuresti

T: +40762 676 143

  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sambata

    10:00 - 18:00

  • Duminica

    Inchis

Image Alt
Servicii

Micropigmentare Buze

Despre

Dacă obișnuiești să îți accentuezi zilnic buzele cu ajutorul produselor de make-up, dar ți-ai dori să existe soluția ideală pentru a avea nuanța dorită indiferent de momentul zilei ori contextul în care te afli, fără a mai depune efort în acest sens, procedura de MICROPIGMENTARE a buzelor vine în ajutorul tău 😊

Mai mult, această procedură poate asigura o corecție a formei și crearea simetriei buzelor.

Cum să îți pregătești corespunzător buzele pentru micropigmentare?

Timp de 2 săptămâni înainte de procedură este necesară hidratarea buzelor cu ajutorul produselor dermato-cosmetice specifice, acesta reprezentând un pas extrem de important de respectat în vederea obținerii unui rezultat final conform așteptărilor.

Rezultatul imediat după procedură este unul foarte intens, care arată ca un ruj, însă, după vindecare, nuanța va căpăta un aspect natural.

În funcție de tipul de ten, de organismul, vârsta și modul de viață al fiecărei cliente în parte, procedura de pigmentare se menține în piele timp de 1-1.5-2 ani.

Această procedură NU se realizează în sarcină sau în timpul alăptării, în cazul în care suferi de alergie la licodaină/adrenalină (ingrediente care se regăsesc în crema anestezic) sau în cazul în care suferi de următoarele afecțiuni:
– arsuri solare în zona micropigmentării;
– hemofilie;
– epilepsie;
– boli transmisibile;
– boli de inimă;
– diabet zaharat;
– deficiențe imunitare;
– hepatită.

Ce presupune?

Cum vor arăta buzele în perioada de vindecare?

Ziua 1: Imediat după procedura de micropigmentare va fi necesară aplicarea unei creme post-tratament, pe care o vei primi în ziua programării. După 2 ore de la procedură trebuie curățată zona buzelor cu apă caldă, pentru a îndepărta excesul de limfă și de pigment, uscată cu prosop de unică folosință și aplicată crema mai sus menționată, în strat subțire. Înainte de somn se va repeta procedura (spălat buzele, uscat și aplicat crema post-tratament).

Ziua 2: Vei simți zona buzelor ușor uscată, așadar aplică un strat subțire de cremă. De reținut: un strat generos de cremă doar va îngreuna procesul de vindecare și te vei confrunta cu surplus de cremă uscată, care îți va crea un disconfort și mai mare. Spălatul pe dinți va necesita o atenție deosebită, deoarece nu este indicat să atingi buzele cu apă. Nu se recomandă consumul de cafea fierbinte (înlocuiește cu o cafea la doză sau bea cu paiul). Exclude băuturile și alimentele colorate (de exemplu vinul roșu), pentru a nu se pigmenta buzele în zona în care intră în contact cu acestea. De asemenea, evită consumul de alimente picante, sărate sau acre, zâmbește discret, fără a forța buzele și… amână săruturile pentru mai târziu 🙂.

Ziua 3: Este posibil să simți un disconfort puțin mai mare din cauza crustelor uscate care se desprind. Aplică foarte delicat crema post-tratament. Până seara, vei observa că mici cruste sunt gata să cadă, așadar evită să tragi de ele!

Ziua 4: În decursul acestei zile toate crustele vor cădea, iar intensitatea culorii vindecate va fi ușor transparentă. În decurs de 5-6 săptămâni de la procedură intensitatea culorii va crește și se va stabiliza.